BorisVa multumim mult pentru ca sunteti aici.

Aceasta este o pagina dedicata voua, participantii la programele noastre. Vrem sa va oferim valoare continua. Am realizat-o in ideea de va pune la dispozitie o platforma care sa va ajute in activitatea pe care o desfasurati si in timp sa dezvoltam si alte tipuri de servicii care sa sustina acelasi deziderat. Vrem sa cotinuam sa va sustinem si dupa ce programul la care ati participat s-a incheiat.

Principiile care ne ghideaza in activitate sunt aceleasi ca si in cazul companiior client, totusi dorim sa vi le prezentam din perspectiva implicarii voastre in programele de training si coaching la care participati. Atat managerii companiilor cat si participantii la programele noastre sunt importanti pentru noi.

1. Onestitate si Deschidere Totala

2. Responsabilitate si Implicare

3. Invatare Continua si Training Practic

Obiectivul nostru principal este acela de va sustine in ceea ce priveste cresterea Indicatorilor Cheie de Performanta (KPI), atat cei calitativi cat si cei cantitativi si de a va oferi suport in cariera. Cifrele din KPI sunt sigurele care va pot da o imagine clara si reala a ceea ce se intampla cu activitatea voastra: sunteti pe directia cea buna sau nu? Cresterea KPI se realizeaza prin dobandirea unor noi comportamente, imbunatatirea unor comportamente si inlocuirea unor comportamente manifestate in mediul de afaceri. In acest sens vom fi intotdeauna deschisi cu voi si vom aborda problemele intr-o maniera directa, chiar daca acest lucru s-ar putea sa va deranjeze. Vrem sa fim onesti si sa gasim solutii impreuna si acest lucru presupune sa luam decizii de schimbare a anumitor lucruri.

In mediul de afaceri exista asa numita Teorie a Maimutei care prezinta modul in care oamenii trebuie sa isi abordeze problemele si responsabilitatile. Asa cum ati observat probabil avem in echipa noastra un coleg, o maimuta pe nume Boris™, care ocupa postul de Accountability Manager. Participantii la programele noastre de pana acum au facut cunostinta cu Boris™, unii dintre ei chiar au “adoptat” unul in activitatea lor. Boris™ nu este un prieten, chiar daca fata lui te indeamna sa crezi asta. Boris™ reprezinta o problema de a carei rezolvare este in plan individual sau comun. In cadrul programelor pe care le desfasuram fiecare dintre noi avem responsabilitati. Participarea la un program de training sau coaching cere implicare din partea voastra si intelegerea faptului ca sunteti acolo pentru a schimba ceva in bine.

1. Care sunt activitatile critice pe care trebuie sa le derulati in fiecare zi?

Trebuie sa fiti constienti de importanta activitatilor critice pe care trebuie sa le derulati in fiecare zi. Daca nu faceti aceste activitati in fiecare zi atunci, din punct de vedere al business-ului, nu mai conteaza ce faceti pentru ca nu veti genera rezultatele dorite.

2. Cum derulati aceste activitati in fiecare zi?

Trebuie sa derulati aceste activitati critice la un anumit nivel calitativ pentru a putea genera rezultate. Daca acest nivel calitativ este scazut atunci rezultatele voastre vor fi foarte slabe.

3. Cat de des derulati aceste activitati in fiecare zi?

Trebuie sa derulati aceste activitati critice cu o anumita frecventa in fiecare zi. Daca nu sunteti suficient de activi, conform probabilitatii in mediul de afaceri, nu veti reusi sa generati rezultatele dorite.

4. Care sunt motivatiile personale care ii determina sa fie activi?

Motivele pentru care o persoana este activa difera de la individ la individ. Va cunoasteti motivatiile, rolul nostru este de a va ajuta si inspira in ceea ce priveste atingerea acestor motivatii.

Ca filosofie de business in training, dezvoltare si coaching ne bazam pe urmatoarele repere:

  • Folosirea unor Sisteme, Procese si Instrumente simple, clare si care si-au dovedit utilitatea in sistemul de vanzari si management.
  • Analiza Decalajului pe KPI calitativi si cantitativi pentru identificare problemelor cu care se confrunta o organizatie de vanzari.
  • Responsabilitate impartasita de catre toti cei implicati in proces: noi, participantii si managementul companiei.
  • Crearea unui mediu de invatare in care participantii sa isi poate folosi potentialul creativ la maxim sub coordonarea noastra.
  • Nu organizam “Training Spa” pentru participanti; realizam programe practice nu de relaxare, in care participantii sunt implicati direct si sunt activi, in proportie de 70% in derularea si dezvoltarea programului.