10001242_725362597484966_452488067_o

Executive Coaching

Programele de Executive Coaching sunt dedicate in special managerilor dar in principiu ele pot fi derulate cu orice persoana interesata de cresterea profesionala si personala.

Planul de Coaching este stabilit in urma unei Analize a Decalajelor existente, analiza realizata impreuna cu superiorii managerului care urmeaza sa participe la program si a unei discutii avute cu acesta din urma. Scopul acestor intalniri este de a stabili zonele in care managerul participant are nevoie de crestere, numarul de sesiuni, precum si evaluarea nivelului de implicare al acestuia in viitorul program.

Programele de Executive Coaching sunt deschise si managerilor care vor sa se implice intr-un astfel de program din proprie initiativa, fara o decizie venita din partea managementului superior.

● Sesiunile se deruleaza conform tematicilor stabilite in planul initial cu managementul companiei.
● Sesiunile sunt planificate in zilele de Luni sau Vineri.
● In partea de inceput a fiecarei sesiuni se face o analiza a Situatiei Actuale pe reperele sesiunii respective si se evalueaza progresele facute, precum si ceea ce nu a functionat conform planului.
● La finalul fiecarei sesiunii se stabilesc obiectivele de actiune pentru saptamana in curs in vederea atingerii Situatiei Dorite.
● Pe parcursul programului managerii superiori vor furniza informatii privitoare la progresele facute de managerul implicat in program.
● La finalul programului se realizeaza cu managerii superiori o analiza a rezultatelor generale ale programului si se stabilesc pasii urmatori necesari procesului de crestere profesionala a managerului participant.