1655559_725362694151623_1401677339_o[1]Vrem sa va multumim pentru implicarea in derularea programelor, pentru entuziasmul vostru si pentru momentele minuate petrecute impreuna. Va multumim pentru valoarea pe care ne-o oferiti de fiecare data. Unii participanti au ales sa prezinte beneficiile pe care le au in urma colaborarii cu noi: Video, in Scris sau pe Link. In plus, va rugam sa ii abordati pe toti cei cu care lucram pentru a va oferi o idee cat mai clara a beneficiilor pe care le au. Ii gasiti in Clienti si Network. Multumim mult tuturor!

accoranimaxardafasiromastronavivaB&B logobcr asiguraricefinclassitdecoraEdenrededrinksElgeka-Ferfeliseurekoe-nergiafincogeneraligeneralguildgrawehasithello-logoingingivecoJulius MeinllindabLS travel retailOpticristalpannoniaRNDsubwayTerrabiscoTDGvodafone Vel_Pitar



Aspazia Marin Diu“Pentru mine un program de curs valoros este programul care te determina sa aplici ce ai invatat mai mult decat primele 3-4 zile. Au trecut 4 luni si inca are efect. Programele voastre, Titus, sunt foarte bine structurate si foarte practice. In ceea ce priveste modul de transmitere a continutului, am apreciat faptul ca: am descoperit ideea prin actiune proprie si sesiunile de exercitiu pentru a asimila ce regasesc pe tot parcursul programului. Apreciez foarte mult ce ati facut pentru noi in special faptul ca iti pasa ca ceea ce faci sa fie valoros pentru ceilalti si se vede acest lucru.
Multumesc!”

Aspazia Marin-Diu – Sales Executive, Class IT Outsourcing

Gabriel Constantin“Pentru mine Titus Peride si tehnicile lui inteligente de prezentare a training-ului de vanzari sunt mai presus de orice alt training la care am participat si care la care as putea participa vreodata. Training-ul este atat de practic si eficient incat nu ai cum sa nu intelegi tehnicile impartasite. Totul ese bazat pe lucruri concrete, experiente impartasite neconditionat, roll-play, etc. Pentru cei care vor sa dezvolte o cariera de succes in domeniul vanzarilor ar trebui sa aibe parte de un astfel de training !

Gabriel Constantin – Sales Executive, Decora House

Calin Tiplea “Cu siguranta as putea povesti multe despre experienta mea petrecuta alaturi de Titus, pe toata perioada derularii procesului de Executive Coaching dar cateva elemente sunt definitorii pentru mine: Titus a reusit sa “ma intoarca cu picioarele pe pamant” intr-un mod simplu si eficient, mi-a pus la dispozitie instrumente, procese si sisteme de vanzare si management al activitatii proprii, care m-au ajutat in activitatea mea ulterioara. Am invatat sa spun NU atunci cand trebuie!Cu alte cuvinte a reusit sa sintetizeze cel mai bine “tot ce ar trebui sa faci, atunci cand trebuie sa faci si de fiecare data” daca vrei sa ai succes in vanzari!

Vreau sa-ti multumesc pentru suport inca o data!”

Calin TipleaHoReCa Key Account Manager, Julius Meinl